Kur Edi Rama dhe Sali Berisha i recitonin poezi njëri tjetrit

Kur Edi Rama dhe Sali Berisha i recitonin poezi njëri tjetrit

Edi Rama dhe Sali Berisha padyshim që kanë qenë dhe mbeten rivalët më të mëdhenj politik në Shqipëri.

Kjo video ju risjellë disa momente kur ata i recitonin njëri-tjetrit.

Shpërndaje në: