Kur Erdogan ishte rrëzuar nga kali

Kur Erdogan ishte rrëzuar nga kali

Këto janë pamje që tregojnë presidentin turk Rexep Tayyip Erdogan në fillet e karrierës së tij, kur kishte vizituar një fermë kuajsh dhe ishte rrëzuar keq nga kali.

Shpërndaje në: