Kur fotografitë në Instagram duken krejt të njëjta

Periskopi.com Galeria

A ju ka ndodh ndonjëherë ta shfletoni Instagramin tuaj dhe të ju duken të gjitha fotografitë të njëjta.

Insta Repeat është një llogari e cila po nxjerrë në pah ‘ngjashmëritë vizuale’ të shumë fotografive të Instagram-it, të cilat janë cool.

Më poshtë më poshtë mund të shihni disa nga ato:

Close Up Of A Hairy Cow

Tent Hole

Back Of Head With Outdoorsy Hat

Feet In Front Of Horseshoe Bend

Standing On Top Of A Car In The Wild

Person Centered Inside This Particular Cave

Person On Suspension Bridge

Person Centered Rowing In Canoe

Hand On The Steering Wheel

Shpërndaje në: