Kur Sali Berisha fliste me admirim për Çiljetën

Kur Sali Berisha fliste me admirim për Çiljetën

Kur Shqipëria kishte marrë raportin pozitiv nga Këshilli i Europës në parlamentin shqiptar diskutohej edhe për Çiljetën
“Dhe tani po të festojë, do të dalë dhe të nxijë dhe pastaj merret dhe e sulmon këngëtaren dhe artisten e nderuar Çiljetën vetëm me urrejtje”, thotë Sali Berisha

Shpërndaje në: