Kur Shqipëria ishte mposhtur nga Gjermania në vitin EURO 1972

Kur Shqipëria ishte mposhtur nga Gjermania në vitin EURO 1972

Shqipëria mori pjesë në fushatën kualifikuese të “Euro 1972”. Ajo ishte ne grupin 8, bashkë me Poloninë, Turqinë dhe Gjermaninë Perëndimore.

Shpërndaje në: