Kurti mbledh sot Qeverinë

Periskopi.com Lajme

Kabineti qeveritar sot pritet të mbajë mbledhjen e radhës.

Lajmin e ka bërë të ditur Zyra e Kryeministrit, përmes një njoftimi drejtuar mediave.

Mbledhja do të mbahet në ora  10:00.

Në mbledhjen e kaluar, Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19.

Ndër këto masa përfshihet kufizimi i lëvizjes nga ora 22:00 deri në orën 05:00, dhe kufizimi i orarit të punës së gastronomisë deri në ora 21:00.