Kurti tall sërish Rrahman Jasharajn: Ndihmom vëlla, jepmi 100 euro, nuk shkon kështu

Kurti tall sërish Rrahman Jasharajn: Ndihmom vëlla, jepmi 100 euro, nuk shkon kështu

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e ka goditur sërish Rrahman Jasharajn për shprehjen “vëlla”.

“Kërkesa kaq partikulare as nuk mund të maskohet e as të zbulohet me shprehje vëlla”, ka thënë Kurti në Kuvendin e Kosovës.

Ndihmon vëlla, na ndihmo dalim prej krize si vëlla, ami 100 euro”, ka thënë Kurti duke shtuar se “nuk bën kështu”.

“Nuk mundesh me u sjellë me Qeverinë e Kosovës në mënyrë private”, thotë Kurti.

Ai ka vazhduar duke thënë se “marrëveshjet private kanë ndodhur në të kaluarën”.

“Unë kam ofru pako për përballej me inflacionin dhe ajo do të realizohet”, ka deklaruar Kurti.

Shpërndaje në: