“Kush ia dha medikamentet e panevojshme Astritit?”

“Kush ia dha medikamentet e panevojshme Astritit?”

Kush i dha medikamentet e panevojshme që sipas jush Astriti ndërroi jetë si pasoj e përdorimit të tyre?

Nëse me të vërtetë medikamentet e panevojshme mbërritën deri në dhomën ku ishte Astriti, kush e lejoi këtë?

Si u trajtua kolegu ynë nga shërbimi mjekësor në burgun e Prizrenit?

Duke e ditur se një i burgosur nuk ka të drejtë të qëndrojë i vetëm në dhomën e burgut në kohën e shëtitjes për të burgosur, e që sipas jush ai qëndroi aty i vetëm, kush e lejoi?

Kur Astriti kërkoi mjekim, a iu ofrua?

Sipas jush, nëse Astriti i përdori ato medikamente, a ishte prezent mjeku ose a ishte nën mbikëqyrje mjekësore?

A ka bërë ndonjëherë ankesë kolegu ynë Astriti dhe a është trajtuar ankesa e tij nga Shërbimi Korrektues?

“Për të gjitha këto pyetje kërkojmë shpjegim nga Ministria e Drejtësisë dhe Shërbimi Korrektues i Kosovës”, thuhet në letër.

Shpërndaje në: