Kuvendi në gjumë

Kuvendi në gjumë

Legjislatura e pestë e Kuvendit të Kosovës ka shënuar pikën më të ulët sa i përket rendimentit të seancave plenare.

Që prej fillimit të këtij viti janë mbajtur vetëm shtatë seanca, përfshirë dy të tilla për zgjedhjen dhe betimin e presidentit. Krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, i bie 14 seanca më pak, shkruan sot Koha Ditore.

Shpërndaje në: