Kuvendi nuk gjen kuorum për Projektligjin e Byrosë për Konfiskimin e Pasurisë së Paluajtshme

Periskopi.com Lajme

Kuvendi i Kosovës, në seancën e sotme plenare ka dështuar të miratojë projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme.

Kuvendi nuk ka pasur kuorum për këtë Projektligj.

Në sallën e Kuvendit, të pranishëm ishin 61 deputetë, ku vetëm 45 prej tyre kanë votuar.

“Nga 61 deputetë, vetëm 45 kanë votuar, konstatoj se nuk ka kuorum për këtë projektligj”, deklaroi kryeparlamentari Konjufca.