Ky është mashkulli më seksi sipas Duda Baljes (Foto)

Ky është mashkulli më seksi sipas Duda Baljes (Foto)

Ndër pyetjet që ia ka bërë nikoqiri, ishte edhe se kë e konsideron mashkullin më seksi.

Ky është mashkulli më seksi sipas Duda Baljes.

“Mashkulli më seksi sipas meje është George Clooney”, ishte përgjigja e deputetes joshëse.

Gjatë emisionit, ajo ka folur edhe për karrierën dhe familjen e saj.

Shpërndaje në: