Ky është momenti magjik kur Coperni krijon live fustanin për Bella Hadid

Ky është momenti magjik kur Coperni krijon live fustanin për Bella Hadid

Mbrëmë në spektaklin SS23 Coperni, Bella Hadid doli e zhveshur në pasarelë për të mbyllur shfaqjen si pjesë e një performance shumë të veçantë.

Duke qëndruar në mes të hapësirës së shfaqjes në një katror të bardhë me ngjyra të ndezura, modelja u rrethua nga teknikë të cilët filluan duke e spërkatur për të krijuar një fustan të bardhë në trupin e saj. Duke lëvizur me përpikëri për të mbuluar çdo zonë, ata e mbuluan atë nga klavikula në qetësi me atë që dukej si bojë e bardhë.

Megjithatë, kjo ishte shumë më tepër se kaq, pasi, kur ajo u tha u shndërrua në pëlhurë të vërtetë që ishte parë edhe në pamjet në të gjithë koleksionin.

Teknika u krijua nga kompania spanjolle Fabrican, me polimerin special që u bë një pëlhurë e fortë, e ngjashme me fanellën kur godet trupin. Duke hapur një mundësi të re të egër kur bëhet fjalë për veshjet tuaja, kur të keni mbaruar me një pamje, më pas mund ta shkrini atë në një lëng dhe ta përdorni përsëri.

Shpërndaje në: