Ky është orari i ndërprerjeve për vendet që s’do të kenë rrymë

Periskopi.com Lajme

Disa vende do të mbesin edhe sot pa energji elektrike për disa orë. Sipas KEDS, shkaku i këtyre ndërprerjeve janë punimet e domosdoshme në rrjet.

Më poshtë gjeni njoftimin e KEDS’it për vendet që s’do të kenë sot rrymë:

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehe:

TS 10/04 kV Ulzat 1 (kodi 19000040167) prej orës 10:30  deri në ora 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr.Holger Petersen

Arsyeja: Ndërprerje e domosdoshme për shkak punimeve në Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

2.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 2   do të ndërprehet:

Dalja  10  kV NR-28-Sigurimi Social (kodi 12000020 ) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Gjyqi, Emin Duraku, Xhamia e Llapit dhe Kodra e Trimave.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

3.

Nga NS 35/10 kV Parku i Biznesit  do të ndërprehet:

Dalja  10  kV Komorani (kodi 16023007) prej orës 12:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushnik (një pjesë).

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

4.

Nga TS 110/10 (20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Mili Hajvali (kodi: 19000040165) nga ora 09:00 deri në orën 15:00

Vendet: rr. Dëshmorët e Gollakut dhe rr. Fitorja.

Arsyeja: Punime për përmirësimin e tensionit.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J 30 Grand Store me kod: 19000030 prej orës 10:00-10:15  deri në ora 14:45–15:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Qagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NICI-Veterniku, Lagjja,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje-bashkëi, Janina 2, konsumatorët e lagjes Veternik – Naim Berisha, Naser Kelmendi -Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J 29 Rezonanca me kod: 19000029 prej orës 10:00-10:15  deri në ora 14:45–15:00

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J 12 Hajvalia me kod: 19000040 prej orës 10:00-10:15  deri në ora 14:45–15:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajvali.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

Pa tension mbesin: NS 10/04kV TS Çagllavica 1 (Blind Fortesa) me kod: 19000030060  dhe

NS 10/04kV TS Hajvali-Shkolla me kod: 19000040002  prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Vendet: Çagllavica  tek Fortesa, Hajvali tek shkolla.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet:

Dalja  10  kV Kllokoti (kodi 61065004) prej orës 13:00  deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojcë dhe Remnik.

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga NS 110/10 kV Kamenica  do të ndërprehet:

Dalja  10  kV Muqiverci (kodi 62000011) prej orës 10:30  deri në ora 12:30

Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojcë dhe Remnik.

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit të mbingarkuar.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja  10  kV Ekstra (kodi 73000006) prej orës 10:30  deri në ora 14:30

Vendet: Rrugët: 2 Maji, Azem Bejta, Azem Galica  (një pjesë), Bahri Kuqi, Basri Ali Hyseni (një pjesë), Cetines  (një pjesë), Dëshmorët e Kombit  (një pjesë), Drenicës, Rrustem Hyseni, e Shalës, Shote Galica (një pjesë), Fahrul Beqiri  (një pjesë), Gjergj Kastrioti (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Haxhi Zeka, Hoxhë Kadri Prishtina (një pjesë), Isa Mernica (një pjesë), Ismajl Qemajli, Lutfi Musiqi, Magjistralja, Januz Jashari (një pjesë), Vushtri (një pjesë) dhe fshatrat: Begaj, Novosellë e Begut, Studime, Studime e Ulët dhe Sutjeska.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës.

2.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja  10  kV Martiraj   (kodi 73000009) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve shtrëngimi përçuesve në studime dhe kontrollimi linjës.

3.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica  do të ndërprehet:

NS 10/04kV TS Haxhia (kodi: 70000008003 ) nga ora 10:00 deri në orën 11:00

Vendet: Një pjesë e rr.Sami Gashi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor, pasi që në këtë trafostacion është rritur fuqia.

Gjakovë

1.

Nga NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja  10  kV Opterusha (kodi 82000010) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS 10/0.4kV dhe kontrollimi i vajit.

2.

Nga  TS 110/35kV Gjakova 1 do të ndërprehet (H04) dhe (H05):

NS 35/10kV Gjakova I (kodi 800800) – (H02 dhe H03) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri në ora 18:00.

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumator), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit  (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu  (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi  (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë), Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carapatok, Dedë Gjon Luli, Dardania, Fehmi Agani, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Lidhja e Prizrenit, Luigj Gurakuqi, Mark Lleshi, Mark Malota, Mihail Grameno, Minatori, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivarit, Fehmi Agani, Lugbunari (1konsumator), Nënë Tereza (1 konsumator), Uçk-së, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark, Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza (1 konsumator); fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë, Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll, Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumator), Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq, Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosanë, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqë, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e nënstacionit.

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Deçani  do të ndërprehet:

Dalja  10  kV Lluka (kodi 53000009) prej orës 10:00  deri ne ora 12:00

Vendet: fshati Llukë e Epërme.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja  10  kV Gurrakoci (kodi 50052002) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Gurakoc, Gurakoc Kulla, Gurakoc 35 i vjetri.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ormanit 0.4kV dhe pastrim linje.

3.

Nga NS  110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Shtëpia e Kulturës  (kodi: 51000018001 ) nga ora 10:00 deri 14:00

NS 10/0.4kV    TS Jarina (kodi: 51000018002 ) nga ora 10:00 deri 14:00

NS 10/0.4kV TS Agron Kukaj  (kodi: 51000018003 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Shtëpia e Kulturës, Janina dhe Agron Kukaj.

Arsyeja: Punime në krijimin e lidhjes unazore Dalja III dhe Shtëpia e Kulturës.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Zhur do të ndërprehet:

Dalja  10  kV Poslishta (kodi 30035006) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS 10/0.4kV, revizion në LP 10kV.

08.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen trafostacionet:

TS 10/04 kV Velania (kodi: 11000018086) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Lutë Fetahu “FFB-TRADE” shpk (kodi: 11000018254) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Norbert Jorkli (kodi: 11000018090) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Besa Komerc (kodi: 11000018249) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Norbert Jorkli –Novosellet (kodi: 11000018091) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Driloni com”Dalip Gashi” (kodi: 11000018224) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Qemajl Pozhegu “Pozhegu Brothers” shpk (kodi: 11000018) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Velania, FFB Trade, Norbert Jorkli, Besa Komerc, Novosellët, Driloni com, Qemajl Pozhegu

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen trafostacionet:

TS 10/04 kV Parku I (kodi: 11000005130) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Shqiptar Novosella”Dardania SH Company”SH.P.K (kodi: 11000005264) prej orës 09:00 deri në ra 18:00

TS 10/04 kV 1 Tetori (kodi: 11000005126) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV De-Kos”sh.p.k.k.Afrim Berisha (kodi: 11000005240) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Shaip Kamberi (kodi: 11000005124) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Bajram Curri (kodi: 11000005125) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Velania, 1 Tetori, Dardani Company, Shaip Kamberi dhe Bajram Curri.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehen  trafostacionet:

TS 10/04 kV Prizreni 1 (kodi: 12000016073) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rr. Prizreni.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen trafostacionet:

TS 10/04 kV Lordi Bajron (Ismet Rexhepi) (kodi: 11000015157) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Isa Kuqi (Lidhet te banesa e R.Hajdari) (kodi: 11000015198) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Rambuje 3 (kodi: 11000015141) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Ibrahim Gavas”EL CONSTRUCTION”SH.P.K (kodi: 11000015201) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Lordi Bajron, Isa Kuqi, Rambuje 3 dhe El Construction.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

09.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehen nga ora 08:00 deri në ora 16:00 këto nënstacione:

NS 10/0.4 kV Sibovc Hekurudha (Kodi:14000010020)

NS 10/0.4 kV Sibovc i Epërm (Kodi:14000010224)

NS 10/0.4 kV Sibovc Zeka (Kodi:14000010022)

NS 10/0.4 kV Sibovc Llapi (Kodi:14000010021)

Vendet: Sibovc.

Arsyeja: Shtrirja e kabllove të tensionit të ulët.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen trafostacionet:

NS 10/0.4kV nga dalja nr.36 Hidrofori në stabiliment,

TS 10/04 kV Dukagjini 6 (kodi: 11000015072) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Rambuje 2 (kodi: 11000015140) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Dukagjini 5 (kodi: 11000015142) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Lordi Bajron(Ismet Rexhepi) (kodi: 11000015157) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Isa Kuqi(Lidhet te banesa e R.Hajdari) (kodi: 11000015198) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Rambuje 3 (kodi: 11000015141) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Ibrahim Gavas”EL CONSTRUCTION”SH.P.K (kodi: 11000015201) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Lordi Bajron, Isa Kuqi, Rambuje 3 dhe El Construction.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 6

NS 10/0.4kV nga dalja Fuad  Pashë Dibra(nr.10) do të ndërprehet tensioni në stabiliment,

TS 10/04 kV Fuad Pashë  Dibra 1 (kodi: 19100007023) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Fuad Pashë Dibra 5(Dukagjin Hoxha) (kodi: 19100007081) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Fuad Pashë Dibra 2(Nazmi Çitaku) (kodi: 19100007066) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Fuad Pashë Dibra 3(Skender Kastrati) (kodi: 19100007067) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Fuad Pashë Dibra 4(banesat e Shqiperisë) (kodi: 19100007068) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04 kV Lumezët( Rambuje 4 ) (kodi: 19100007077) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Fuad Pash Dibra, banesat Nazmi Çitaku, Skender Kastrati, Dukagjin Hoxha, Banesat e Shqipërisë dhe banesat Lumezët.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

09.12.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgit  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mazgit Qyteti (kodi: 15019001 ) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët, dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (kodi: 70000001) prej ores 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marije Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Pejë

1.

Nga NS 110/35/10 kV Peja 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci (kodi: 50000004) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogana, Jabllanica e Madhe. Dalja ka BRRE.

Arsyeja: Tokëzimi i konzollave sipas rekomandimit të komisionit të pranimeve teknike, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=