Ky është ushqimi më i mirë për mëlçinë tuaj

Periskopi.com Shëndeti

Mëlçia, si organi i dytë më i madh, luan një rol të rëndësishëm në funksionimin e trupit.

Për këtë arsye duhet të kujdeseni që të parandaloni akumulimin e yndyrës.

Shtoni ushqime të shëndetshme si frutat në dietën tuaj dhe zgjidhja më e mirë për shëndetin e mëlçisë është boronica, këshillojnë ekspertët, shkruan Eatthis.

Megjithatë, nuk duhet ta teproni sepse ngrënia e shumë frutave mund të ketë efekt të kundërt.

Sasi të mëdha të fruktoz