Ky është vendimi që Big Brother mori për Arbërin, banorin i cili i dha informacione Beatrixës

Periskopi.com Showbiz

Arbëri ka qenë banori i cili i ka dhënë informacione Beatrixës dhe ka ndikuar në gjendjen psikologjike të saj.

Big Brother ka vendosur që Arbërit t’i hiqet imuniteti që kishte për një javë dhe të mos të ketë të drejtë të nominoj, pasi kishte thyer rregullin kryesor të këtij formati.

Arbana gjithashtu paralajmëroi sërish banorët që mos të flasin asgjë lidhje me botën jashtë, pasi kjo gjë ndikon tej mase tek banorët e vjetër që u bë kohë që nuk kanë konakta me botën jashtë.

Kujtojmë se televotimi vazhdon të jetë i hapur, mes Donald, Beatrix dhe Einxhel