Labinot Tahiri u premton qengja dhe muzikë live Policisë së Kosovës që gjenden në veri të vendit

Periskopi.com Lajme

Shujta e Policisë së Kosovë nëpër aksione të ndryshme që ata zhvillojnë është diskutuar gjatë këtyre ditëve.

Derisa pati edhe qytetarë që u dërguan atyre ushqime më të mira nga ato se çfarë kishin.

Për këtë së fundmi ka reaguar edhe Labinot Tahiri i cili ka shkruar në një postim në Instagram, se do t’i qeras me kingja pjesëtarët që ndodhen në veri.

Postimi i tij i plotë:

DHURONI URIME E LUTJE PËR POLICINË E SHTETIT TONË.

Policia jonë krenaria e çdo familje!

Ju ruajt Zoti

Miku im, Alban Jetullahu, Komando, iu bën të fala të gjithë shokëve e kolegëve atje, edhe atyre njesiteve policore!

Kur të përfundojnë këto operacione, e bejmë nje darkë supêr të mirë me kingja e muzikë, sapo të qetsohet pandemia!

Rrnoftë , Policia jonë , Kosovë e Shqipërisë

Shpërndaje në: