Lajmi i Fundit: Kosova e kërcënon edhe Shqipërinë me taksë 100%

Shqipëria dhe Kosova mbyllen dje një takim për lehtësimin e tregtisë, por duket se në vend të lehtësimit një luftë e re tregtare dhe më e ashpër është shfaqur në sfond. Angazhimi sipërfaqësor i qeverisë shqiptare për të lehtësuar tregtinë nuk ka funksionuar teksa Kosovës i ka humbur durimi. Nëse Shqipëria nuk heq barrierat penguese … Continue reading Lajmi i Fundit: Kosova e kërcënon edhe Shqipërinë me taksë 100%