Liderët e Shqipërisë dhe Kosovës në Vlorë! Zhvillohet ceremonia e ngritjes së Flamurit

Liderët e Shqipërisë dhe Kosovës në Vlorë! Zhvillohet ceremonia e ngritjes së Flamurit

Në Vlorë, në qytetin ku më 28 nëntor 1912, Isamil Qemali ngriti flamurin shqiptar duke shpallur Shqipërinë shtet sovran dhe të pavarur, po organizohet ceremoni festive për këtë ditë.

Në ceremoninë festive për ngritjen e flamurit mori pjesë kryeministri Edi Rama, kryeministri i Kosovës Albin Kurti, presidenti i Shqipërisë Bajram Begaj dhe presidentja e Kosovës Vjosa Osmani.

Shpërndaje në: