Lipjani me 30 fshatra nesër s’do të ketë ujë

Periskopi.com Lajme

Kompania Rajonale e “Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se rreth 30 fshatra të Lipjanit si dhe qyteti do të mbesin nesër pa ujë.

Sipas njoftimit, kjo do të bëhet për shkak të punimeve të KEDS-it.

“Prishtinë, 18 nëntor – Të nderuar konsumatorë të komunës së Lipjanit, pasi kemi marrë informacione nga KEDS, nesër më datë 19 nëntor 2021 , e premte do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nëpër këto stacione të pompimit: Lipjan, Konjuh, Vrellë dhe Sllovi duke filluar nga ora 10:00-15:00.

Me këtë rast pa furnizim me ujë të pijshëm do të mbesin qyteti i Lipjanit në tërësi, të gjitha bizneset në drejtim të QMI-së dhe 30 fshatra të komunës së Lipjanit”, thuhet në njoftim.