‘Lirohet buka, lirohet sheqeri’ – A thu a i qeshet kështu Kurtit edhe në realitet me premtimet e veta (Video)

Periskopi.com Lajme

Ulje të TVSH’së, ulje të çmimit të bukës, e madje edhe ulje të çmimit të sheqerit, ishin disa nga premtimet modeste të Albin Kurti se do i zbatonte nëse do të bëhej kryeministër.

Dhe ja tash. E kemi kryeministër, por jo që nuk kanë zbritur këto çmime, por veç sa janë ngritur. Madje u ngrit edhe çmimi i rrymës, gjë për të cilën më 2019 thoshte s’e s’ka logjikë që një shtet si Kosova, me pasuri thëngjilli të ketë krizë me energjinë.

Shikojeni këtë video (ndonëse montazh), por ndoshta edhe në realitet Kurti qeshë kështu me veten./PERISKOPI/