Lirohet nafta, Ministria publikon tavanin e çmimeve për 24 orë

Lirohet nafta, Ministria publikon tavanin e çmimeve për 24 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e reja me pakicë të derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Nafta do të shitet me çmim maksimal 1.60 euro, benzina me 1.35 kurse produkti Gas me 0.75 euro.

Çmimet vlejnë nga sot duke filluar në ora 10:00 deri të nesërmën në orën e njëjtë.

Shpërndaje në: