Llugë: Kurti lexoi dokumentin për rezolutë, Kusari-Lila paraqet tjetër dokument me shkrim

Periskopi.com Lajme

Një paqartësi e madhe është krijuar në Kuvend të Kosovës gjatë seancës ku po diskutohet referendumi serb, transmeton Periskopi.

LDK ka ngritur çështjen rreth dokumentit jo të duhur dhe kontravers. Gashi ju tha atyre se ‘’Kryeministri ka propozu dokument që e ka folë, ndërkohë e kemi një dokument tjetër të sjellur nga Mimoza Kusari Lila’’, tha ai.

Mirëpo arsyetimi i Kurtit e Kusari-Lilës ishte se Kurti lexoi veç  projekt-rezolutën në terma të shkurtra, kurse dokumenti i shefes së GP të VV’së është shkronjë për shkronjë.PERISKOPI/