Luan Haradinaj diplomon në kursin e Inteligjencës Ushtarake amerikane

Luan Haradinaj diplomon në kursin e Inteligjencës Ushtarake amerikane

Pjesëtari i FSK-së, Luan Haradinaj, i biri i Shkëlzen Haradinaj ka diplomuar sot në MIBOLC, një kurs bazik për oficer në Inteligjencën Ushtarake të SHBA-së.

Kështu ka bërë të ditur kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj.

Haradinaj ka thënë se me këtë arritje, ai ka bërë krenar të gjithë.

“Luani i ri sot diplomoi në MIBOLC, kursi bazik për Oficer të Inteligjencës Ushtarake në SHBA. Ai na bënë krenarë të gjithëve, Shkelzenin dhe gjithë kombin. Nderime Atdheut, Luan”, ka thënë ai.

Shpërndaje në: