Luana me shtim në peshë, viziton ‘Rugovën’ (Foto)

Luana me shtim në peshë, viziton ‘Rugovën’ (Foto)

Kjo e fundit ka bërë të ditur se është në realizim e sipër të këngës së saj më të re, e që duket të jetë në bashkëpunim me Yll Limanin.

Kurse përmes rrjetit social Instagram, Luana ka publikuar një fotografi nga ‘Rugova’ e bukur e Kosovës, dhe duke vënë në pah stilin e saj të veçantë dhe trupin e saj që vërehet të ketë shtuar shumë në peshë.

Shpërndaje në: