Lufta në Ukrainë: Ikja e refugjatëve përmes fotografive

Periskopi.com Galeria

Pas situatës së krijuar në Ukrainë, njerëzit kanë filluar të largohen nga kryeqyeti i këtij shteti.

Shumë njerëz në Kiev kanë nxituar në stacionet e metrosë për t’u strehuar, shkruan BBC.

Të tjerë kanë hipur në autobusë për t’u larguar nga qyteti dhe ka radhë makinash që përpiqen të largohen.