Lumezi: Po hetohen edhe 32 raste për krim të organizuar dhe korrupsion

Lumezi: Po hetohen edhe 32 raste për krim të organizuar dhe korrupsion

Prokurori i shtetit, Aleksandër Lumezi ka thënë se Prokuroria është duke hetuar edhe 32 raste që kanë të bëjnë me krimin e organizuar dhe korrupsionin.

Shpërndaje në: