Lumezi: Prokuroria e Shtetit do ta ndihmojë Gjykatën Speciale

Lumezi: Prokuroria e Shtetit do ta ndihmojë Gjykatën Speciale

Lumezi, ka theksuar gatishmërinë e tij për të kontribuar në funksion të fuqizimit të sundimit të ligjit në vendin tonë dhe i ka ofruar kryeprokurorit  Schwendiman bashkëpunim të plotë nga ana e tij.

Ai ka shtuar se prokurorët nga Prokuroria Speciale e Kosovës, me qëllim të përmbushjes së mandatit të kësaj prokurorie do t’i ofrojnë bashkëpunim Zyrës së Prokurorit të Specializuar, sa herë që do të jetë e nevojshme.

Shpërndaje në: