Lutfi Haziri paralajmëron riformatimin

Lutfi Haziri paralajmëron riformatimin

“Nëntëmujori si pjesë e punës është blloku ku ne kemi marrë shënime, kemi bërë vlerësime dhe do të ndërmarrim veprime konkrete në përmirësimin e efikasitetit të shërbyesve civil dhe të drejtorëve drejtpërdrejt. Ndyshimet faktike do ta prekin bordin e drejtorëve pas ndryshimit të statutit”.

Sa i përket zhvillimit ekonomik ai ka thënë se ka trend pozitiv të regjistrimit të bizneseve të reja dhe se për nëntë muaj janë krijuar mbi 1 mijë vende të reja pune.

Shpërndaje në: