Martesë në mbi 6 mijë e 500 metra lartësi (Foto)

Periskopi.com Lajme

Johny Pacheko dhe Haidi Pako, një çift nga Bolivia, i thanë “po” njëri-tjetrit në një ceremoni të zhvilluar në malin Ilimani.

Dyshja kishin pasur fat sa i përket motit, pasi që dielli dhe temperaturat e larta e bën ceremoninë martesore në maje të malit më të veçantë.

Johny Pacheko dhe Haidi Pako, një çift nga Bolivia, i thanë “po” njëri-tjetrit në një ceremoni të zhvilluar në malin Ilimani.

Dyshja kishin pasur fat sa i përket motit, pasi që dielli dhe temperaturat e larta e bën ceremoninë martesore në maje të malit më të veçantë.

Shpërndaje në: