Mbahet Festivali i Dritave në Rusi

Mbahet Festivali i Dritave në Rusi

Në qytetin Rus Sant-Petersburg është mbajtur festivali i dritave. Gjatë këtij festivalit është ndriçuar teatri Alexandrinsky si dhe statuja Katarina. Festivali është themeluar në vitin 1989 dhe është një nga festivalet më të njohur në botë.

Shpërndaje në: