Mbetën në fund të Ligës, futbollisti sperkatët me ar dhe kalon orë të tëra i ‘shtangur’ si një statujë

Periskopi.com Sporti

Futbollisti, Chris Talbot është bërë në formë të një trofeu, kjo pasi përfundoi në fund të ligës së bashku më shokët e tij të futbollit.

I spërkatur me ar, ai kaloi dy orë në rrugët e Londrës dhe madje u detyrua të qëndronte në një bazament të gdhendur.

Loser Chris Talbot on the Tube as a human trophy wearing a mask

A fantasy football league loser is done up like a human trophy

Pal Jon Fuller, 31 vjeç, nga Eltham, South London, tha: “Ne kemi pësuar humbje çdo vit”

“Unë mendoj se Chris u largua me lehtësi. Ai kishte një maskë ari për marrjen e transportit publik ”.

The losing manager was sprayed gold and spent two hours on the streets of London

Dënimi duhej të ishte “diçka që ai mund të bënte i distancuar nga shoqëria”, shtoi Z. Fuller.

Shpërndaje në: