Mbi 46 mijë veteranë të luftës

Mbi 46 mijë veteranë të luftës

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës është shqyrtuar Raporti i komisionit qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të dëshmorit të kombit, invalidit dhe veteranit te UÇK së. Kryeministri Isa Mustafa tha se numri ka tejkaluar parashikimet, por sipas tij, pas rekomandimeve të FMN-së, mbetet që kjo çështje, siç tha ai, të rregullohen në të ardhmen.

Shpërndaje në: