McCain akuza të rënda ndaj Putinit

McCain akuza të rënda ndaj Putinit

 Senatori amerikan, John McCain ka drejtuar akuza të rënda karshi presidentit rus, Vladimir Putin.

McCain ka pretendura se Putin ka bërë përpjekje që ta ndryshojë rezultatin e zgjedhjeve presidenciale në Amerikë në vitin e kaluar, transmeton lajmi.net“Ne e dimë se Rusia ishte përpjekur për ta ndryshuar rezultatin e zgjedhjeve tona në nëtor të vitit të kaluar. Por nuk patën sukses, edhe pse ishte një përpjekje e sofistikuar”, tha McCain për CBS.

Madje sipas tij, Putini kishte bërë përpjekje edhe për ta përmbysur Qeverinë në Malin e Zi.“Jo vetëm në Amerikë, ai ndërhyri edhe në zgjedhjet franceze, dhe u përpoq ta përmbys qeverinë e Malit të Zi, dhe nuk ka marrë asnëj dënim”, shtoi senatori amerikan.Ai madje në fund të intervistës qeshi me deklaratat e Trumit, i cili tha se bashkë me Putinin kanë vendosur të krijojnë një njësi të fortë për sigurinë kibernetike.

Shpërndaje në: