Me kë është në lidhje Rihanna ?

Me kë është në lidhje Rihanna ?

Është diskutuar për lidhje të mundshme mes Rihanna dhe Leonardo Di Caprio. Por sipas disa burimeve Rihanna ka lidhje të fshehtë me Drake. Ata janë parë së bashku por nuk kanë bërë asgjë publike.

Shpërndaje në: