Me këtë formë shkrimi të Miftarajt, fillimisht, do të mendoni se Biden ka takuar kryeministrin tonë, Kurti

Periskopi.com Lajme

Hulumtuesi Ehat Miftaraj, ka ironizuar me mos-takimin (e deritashëm) të kryeministrit Albin Kurti me presidentin Biden në Shtëpinë e Bardhë.

Zoti Miftaraj, na i futi ethet në bark, duke shkruar një formë të tillë shkrimi- si më poshtë – dhe ne thamë se si mund t’na ketë ikur një takim i tillë i kryeministrit Kurti.

Por, në fakt, fjala është për takimin e kryeministrit grek me presidentin Biden në Shtëpinë e Bardhë.

Zoti Miftaraj shkruan kështu:

16.05.2022, Washington DC

Presidenti Biden pret në Shtëpinë e Bardhë kryeministrin…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………grek Mitsotakis!