Më në fund ndodh puthja e shumëpritur mes Luizit dhe Kiarës

Më në fund ndodh puthja e shumëpritur mes Luizit dhe Kiarës

Big Brother i ka dhënë detyrë banorëve të organizojnë ditën e sotme një dasmë brenda shtëpisë.

Banorët vendosën njëzëri që çifti të ishin Kiara dhe Luizi edhe për shkak të afrimitetit mes tyre, ndërkohë që banorët e tjerë duhet të ndanin rolet në raport me dyshen.

Pasi ata u shpallen burrë e grua Kiara ia dha Luizit puthjen e shumë kërkuar nga ai.

Shpërndaje në: