Mediumi serb shkruan për hoxhën arab që kërkoi të hidhej flamuri shqiptar në plehra

Periskopi.com Lajme

Një imam arab me emrin Abu Rumais nga një xhami në qytetin e Braunschweigut në Gjermani, i ka bërë thirrje një besimtari që ta hedh në plehra flamurin shqiptar.

Për një gjë të tillë ka shkruar pa komentim gazeta B92, e afërt me pushtetin e Aleksandër Vuçiqit në Serbi.

Ata kanë vënë në thonjëza atë që mendohet të jetë citati i hoxhës arab në fjalë.

“Hidheni atë në plehra. Flamuri përfaqëson të pabesët, jo-myslimanët dhe është kundër islamit,” kishte thënë Rumaisa.

Nuk dihet nëse deklarata është kundër flamurit shqiptar në veçanti, apo kundër flamujve kombëtar në përgjithësi./Periskopi