‘Mendja e shëndoshë’ e Thaçit, bëri disa gabime në Facebook

‘Mendja e shëndoshë’ e Thaçit, bëri disa gabime në Facebook

Në disa fotografi që i ka postuar në Facebook, Hashim Thaçit i kanë dalë disa telashe.

Në foto, ku ai lavdohej se ‘mendjes së tij të shëndoshë’ poi a përgatitë edhe një ‘trup të shëndoshë’, ai ka bërë disa gabime drejtshkrimore, të cilat me gjasë, qenë arsyeja pse ai i fshiu nga Facebook dhe i ripostoi prapë.

Videoja e përgatitur nga Periskopi, ju mëson se për çfarë bëhet fjalë.

Shpërndaje në: