Mënyrat më efektive për të përmirësuar metabolizmin

Mënyrat më efektive për të përmirësuar metabolizmin

Ekspertët sjellin 10 mënyra se si mund të përmirësoni metabolizmin tuaj dhe të digjni dyfishin e kalorive:

1-Mjaft mbajtët dietë

2-Hani pak dhe shpesh

3-Hani gjithmonë mëngjes

4-Eleminonin ose pakësoni sheqernat e tepërta dhe karbohidratet

5-Shtojini protein çdo vakti

6-Konsumoni yndyrnat e nevojshme

7-Konsumoni lëndë ushqyese kryesore si : magnez,zink,vitamina B, ekstrakt i çajit jeshil, aminoacide etj

8-Bëni ushtrime

9-Hani shumë salmon

10-Krijoni më shumë djegie të kalorive se sa dhjam, me vaj are kokosi

 

Shpërndaje në: