Mërgimtari ‘diss’ gjithë atyre që u bëjnë pyetje bezdisëse kur vijnë në pushime

Periskopi.com Fun

Një nga pyetjet që më së shumti bëhen gjatë kohës kur mërgimtarët vijnë për pushimet e verës janë “Kur keni ardhur?” dhe “Sa do të rrini?”.

Këto pyetje një mërgimtar  kreativ ka vendosur t’iu përgjigjet duke i printuar në një bluzë. E bëri këtë pasi ishte lodhur të përgjigjej në çdo takim të programuar apo rastësor.

“Kam ardh me 15.07. Kam me nejt deri me 08.08. Ma mire ketu se atje”, – ka shkruar emigranti nga Kosova që bluzën e mbante gjithmonë të veshur.

 

Shpërndaje në: