Mërgimtari: Liria s’paguhet me pare o zhylla, me pas qenë ashtu kishim marrë një kredi të butë prej Bankës Botërore

Periskopi.com Lajme

Mërgimtari aktiv dhe i respektuar, z.Driton Smakaj, duke reaguar lidhur me idetë e kahmotshme për të paguar mercenarë në luftën e Kosovës, shkruan:

O Zhyllana!

Liria nuk paguhet me pare o zhylla. Sikur të ishte kështu, e kishim marr një kredi të butë prej Bankës Botërore edhe e kishim pague pak ngapak.

Edhe do të kishim pasë Tregun e Aksioneve të LIRISË.

E disa tipa në vend që me ble aksione të Netflixit ose Bitcoin, kishin ble aksione të LIRISË edhe ishin pasunu. Në kohë krizash kishte ra çmimi i LIRISË për toke, i kishit humb krejt paret.

😜

Çfarë injorance o hej!

P.S.

Bëjeni shqiponjën!