Mësohet se kur kthehet Mustafi nga lëndimi

Mësohet se kur kthehet Mustafi nga lëndimi

Super mbrojtësi i Arsenalit do të rikthehet në fillim të muajit janar nga lëndimi.

Pas ndeshjeve të ‘Boxing Day’ lojtari shqiptar do të rikthet në formacionin bazë të Ëengerit me ç’rast mund t’i ndihmojë atij dhe ekipit në fazën defansive.

Shpërndaje në: