Mësoni katër arsyet pse nuk duhet të bëni seks në plazh

Mësoni katër arsyet pse nuk duhet të bëni seks në plazh

Jeni duke shpenzuar pushimet e juaja nё plazh, nё shoqёrinё e njerёzve tёrheqёs dhe pijeve tё freskёta alkolike, duke marrё disa rreze dielli tё nxehta apo rreze ultra violet me veshjet tuaja tё plazhit seksi qё nxjerrin nё pah format tuaja mё tё mira… E disa për ti bërë sa më perfekte pushimet, mendojnë edhe seksin në plazh. Por seksi në plazh është një ide e keqe, të paktën për 4 arsye.

Rёra do tё shkojё nё vende qё nuk duhet tё shkojë.

Na vjen keq. Betohemi! Pjesët e tjera të kёtij “neni” do tё jenё pak mё shumё tё pёrfshira, por ju nuk mund tё mendoni nё lidhje me dobësitё e seksit nё plazh, pa pёrmendur ato më të dukshmet, p.sh duke pёrjetuar idenë e asaj qё diçka po tё fshin organet gjenitale dhe tё jep ndjesinë e njё letre zmerili.

Ndikimi i pёrgjithshёm mund tё mos jetё kaq ekstrem, por kombinimi i gurëzave mikroskopike tё rёrёs dhe depёrtimi i tyre, madje i pёrsёritur (brenda dhe jashtё) zonave tuaja mё intime, ёshtё i pakёnaqshëm pёr momente kaq romantike…

Jo vetёm kjo, por rrezikoni infeksione dhe rrisni gjithashtu nё masë tё madhe predispozitën për sёmundje seksualisht tё transmetueshme. Njerëzit që e kanë në plan seksin në rërë, duhet ta kenë parasysh edhe këtë paragraf.

Plazhet janё tё mbushura me papastёrti jashtёshqitjesh

Nuk po themi se kushdo qё shkon nё plazh mund të përballet me problemin e papastёrtive, por njё studim publikuar sё fundmi, zbuloi se rёra mund tё pёrmbajë deri nё 100 herё mё shumë baktere, sesa urina e njerёzve qё mbledhet gjithё ditёn.

Nёse ju i injoroni rregullat bazё elementare tё higjienës kur shkoni nё tualet ose gjatё marrëdhёnieve, atёherё këshilloheni të shmangni seksin nё plazh.

Uji i kripur nuk ju bёn ndonjё favor të madh.

“Elite Daily” ka bёrё publik njё problem i cili ka tё bёjё me pasojat pёr seksin nё dush, e që shpjegon se janë të njëjtat situata sikurse seksi nё rёrё. Megjithatё uji me kripë paraqet edhe disa vlera interesante pёr ata qё duan tё mbajnё njё ekuilibёr tё caktuar tё PH pёr trupin. Mos i harroni ato “gurëzat mikroskopike” qё ishim duke folur pak mё lart. Uji i kripur ёshtё njё antiskeptik. Kjo do ju qetёsojë pak teksa shijoni romancën dhe “rrotulloheni” nё kodёrzat e rёrёs kur bёni seks nё plazh.

Ju ndoshta do tё bёheni njё “shkelёs” seksi

Deri tani argumentet kanë qenë bindëse kundёr qejfit nё plazh, bazuar ekskluzivisht nё tё gjitha mёnyrat qё do tё shkatёrronin pjesёt e vogla dhe intime tё trupit tuaj.

Seksi nё plazh mund t’ju çojë nё njё shumёllojshmёri problemesh qё do ju hapin telashe më vonë. Kështu do quheni “shkelës” të seksit.

Nё pёrfundim: Seksi nё plazh ёshtё njё ide e keqe. Nёse ju vёrtet dёshironi njё takim romantik dhe prisni tё lini njё impakt impresionues, atёherё zgjidhni mё mirё njё dhomё “hot” që të jetë pranё rёrёs dhe detit!

Shpërndaje në: