Mësuesja zihet duke bërë seks me nxënësin e saj (Foto)

Mësuesja zihet duke bërë seks me nxënësin e saj (Foto)

Loryn Barclay  është arrestuar, pasi është kapur duke kryer marrëdhënie seksuale me nxënësin e saj 17- vjeçar në makinë.

Gjatë dëshmisë ajo ka thënë se kishte filluar të kryente marrëdhënie më nxënësin që në janar të vitit 2016 dhe gjithmonë e bënin në makinë.

Ngjarja ka ndodhur në Shtet e Bashkuara të Amerikës dhe ka qenë një sherif ai që e ka kapur çiftin gjatë aktit.

Prindërit e djalit kanë ngelur të shokuar nga kjo ngjarje dhe kanë kërkuar dënimin maksimal për mësuesen 24- vjeçare. Ndërsa i mituri gjatë dëshmisë së tij ka thënë vetëm se ishte e i dashuruar me mësuesen e tij.

Related image

Related image

Shpërndaje në: