Ministri Latifi: I kisha lutur të gjithë deputetë të shkojnë në psikiatri…

Periskopi.com Lajme

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, ka nisur raportimin para Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, duke mbajtur ligjërata  sikur të ishte para studentëve.

Ai ka lutur të gjithë deputetë që të vizitojnë klinikën e psikiatrisë, duke thënë jo si pacient por si vrojtues.

Ai ka shprehur para komisionit ankesa për këtë klinikë, ku si duket për një moment harronte se ai ishte në krye të kësaj ministër, përcjell Periskopi

 

“Unë kam qenë në psikiatri, si ministër jo si pacient, i kisha lutur të gjithë deputetëve, shkoni në psikiatri, si vrojtues. Unë jam tmerruar. Prapë është çështje menaxhmentit.”, tha Latifi/PERISKOPI