Mirëmëngjesi nga mbretëresha e re e internetit (FOTO)

Mirëmëngjesi nga mbretëresha e re e internetit (FOTO)

Ajo është modele, por suksesi i saj i madh janë fotot nudo.

Pozon në vende të ndryshme të cilat tregojnë që kryesisht ajo bënë një jetë luksoze, edhe pse kjo nuk do të mund të vërehej nga veshjet e saja sepse më shumë del në foto e zhveshur, çka e bënë edhe më të klikuar.

Është vetëm 19 vjeçe dhe modelja kaliforniane Alexis Ren, është konsideruar së fundmi si mbretëresha e re e internetit.

 

Shpërndaje në: