Mirena: Osmani dhe Kurti do të duhej të dilnin t’i uronin qytetarët për procesin e rregullt demokratik

Periskopi.com Lajme

Ilir Mirena thotë se sonte kryeministri Kurti dhe presidentja Osmani do të duhej të dilnin me një falënderim për qytetarër për procesin demokratik që është zhvilluar në vend.

“Sonte as zoti Kurti dhe as Presidentja nuk dolën për t’i përshëndetur qytetarët për të paktën një proces të rregullt demokratik. Për cdo gjë dalin në konferenca ose me shkrime, sonte nuk dolën asnjëri”, tha Mirena./Periskopi