Mitrovicasit tashmë kanë “detin” e vet (Foto)

Mitrovicasit tashmë kanë “detin” e vet (Foto)

Vapa e madha që po mbretëron në këto ditë vere ka bërë që shumë qytetarë anembanë vendit, e sidomos këtë të diele pushimi, të zgjedhin për freskim pishinat, liqenet e detet.

Por, për mitrovicasit si duket ekziston zgjidhja më e mirë, pasi që tani shumica e tyre po i kalojnë këto ditë vape në liqenin akumulues në qytetin e tyre, apo sic po e quajnë ata vet “detin” e Mitrovicës.

Ditori, ua sjell disa pamje nga ky vend i mrekullueshëm ku po relaksohen qytetarët mitrovicas dhe jo vetëm ata:

Shpërndaje në: