Molliqaj: Limaj dhe Krasniqi po ribashkohen me PDK’në

Molliqaj: Limaj dhe Krasniqi po ribashkohen me PDK’në

Dardan Molliqaj thotë se Fatmir Limaj dhe Jakup Krasniqi po ribashkohen me PDK’në.

Ai thotë se AAK po e mundëson rrugën e bashkimit të Limajt dhe Krasniqit me Kadri Veselin.

Shpërndaje në: