Molliqaj: U konfirmua teza jonë – në qendër të marrëveshjes është Asociacioni, jo njohja

Molliqaj: U konfirmua teza jonë – në qendër të marrëveshjes është Asociacioni, jo njohja

Kryetari i PSD-së Dardan Molliqaj në “POLITIKO” ka thënë se është konfirmuar teza e PSD-së sa i përket qendrës së marrëveshjes Kosovë-Serbi.

“Për fat të keq është konfirmuar teza jonë që në qendër të marrëveshjes nuk është njohja po Asociacioni, po të kishte qenë në qendër të marrëveshja në njohje sot të ishim duke diskutuar për njohjen ose mos njohjen që Serbia që i’a bënë Kosovës”, tha ai.

Sipas tij kryeministri ka tentuar të krijojë mjegull për qytetarët e Kosovës, por kjo mjegull sipas tij po largohet.

“Mjegulla qe është tentu të shpërndahet nga pushteti gjithnjë e ma shumë po heket për qytetarët dhe po kuptojmë që qendra e marrëveshjes është Asociacioni

Shpërndaje në: